Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew - książka

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności książka papierowa

Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi dla zakupu od 50,00 zł)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy


-50%
Zbieraj punkty w Klubie Mola Książkowego i kupuj ebooki, audiobooki oraz książki papierowe do 50% taniej.
Dowiedz się więcej.
Opis

Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

Liczba stron: 198

Format (wymiary): 16.0x23.0cm

ISBN: 9788380850040

Oceny
0,0
0
0
0
0
0
Więcej informacji
Więcej informacji
Legimi nie weryfikuje, czy opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli lub czytali/słuchali daną pozycję, ale usuwa fałszywe opinie, jeśli je wykryje.