Tytuł dostępny bezpłatnie w ofercie wypożyczalni Depozytu Bibliotecznego.
Tę książkę już wkrótce będziesz mógł / mogła wypożyczyć z naszej biblioteki partnerskiej!
Zapisz się do kolejki i zaczekaj, aż pozyskamy ją dla Ciebie.
Aktualizację dostępności potwierdzimy w naszych social mediach:
Autor poszukuje odpowiedzi na pytania dotyczące optymalnego składu ludzkiej diety, odwołuje się do najnowszych osiągnięć genetyki, fizjologii, biochemii, anatomii, paleontologii, archeologii, ekologii i etnologii, dzięki czemu udaje mu się przedstawić wyważony i dobrze udokumentowany pogląd na pochodzenie i przyszłość zwyczajów pokarmowych człowieka.
Książka dostępna w katalogu bibliotecznym na zasadach dozwolonego użytku bibliotecznego.
Tylko dla zweryfikowanych posiadaczy kart bibliotecznych.
Książka dostępna w zasobach:
Biblioteka Publiczna im. H. Święcickiego w Śremie
Ebooka przeczytasz w aplikacjach Legimi na:
Odsłuch ebooka (TTS) dostepny w abonamencie „ebooki+audiobooki bez limitu” w aplikacjach Legimi na: