Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1 - Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina - książka

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1 książka papierowa

Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy

78,00 zł
od 39,00 zł w Klubie Mola Książkowego

-50%
Zbieraj punkty w Klubie Mola Książkowego i kupuj ebooki, audiobooki oraz książki papierowe do 50% taniej.
Dowiedz się więcej.
  • Wydawca: WSiP
  • Język: polski
  • Rok wydania: 2020
Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Liczba stron: 336

Format (wymiary): 17.0x24.5cm

ISBN: 9788302134814

Wydanie: 3

Oceny
0,0
0
0
0
0
0
Więcej informacji
Więcej informacji
Legimi nie weryfikuje, czy opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli lub czytali/słuchali daną pozycję, ale usuwa fałszywe opinie, jeśli je wykryje.