Tytuł dostępny bezpłatnie w ofercie wypożyczalni Depozytu Bibliotecznego.
Tę książkę już wkrótce będziesz mógł / mogła wypożyczyć z naszej biblioteki partnerskiej!
Zapisz się do kolejki i zaczekaj, aż pozyskamy ją dla Ciebie.
Aktualizację dostępności potwierdzimy w naszych social mediach:
"Właściwe odżywianie będzie medycyną jutra" stwierdził Carl Linus Pauling, fizyk i chemik, dwukrotny laureat Nagrody Nobla. Co i jak jemy, ma bezpośredni wpływ na zdrowie. To również odporność na choroby zakaźne, ochrona przed powszechnymi obecnie chorobami nowotworowymi i układu krążenia, a w konsekwencji spowolnienie procesu starzenia. Z praktyki lekarskiej autora wynika, że chorobom można znakomicie zapobiegać wykorzystując leczniczą moc pokarmów. Dzięki dokładnej znajomości własnego organizmu i składników odżywczych posiłków, możemy znaleźć swój sposób na zdrowie.
Patrick Holford jest jednym ze światowych autorytetów w dziedzinie odżywiania. W 1984 r. założył w Wielkiej Brytanii Institute for Optimum Nutrition (Instytut Optymalnego Żywienia),organizację dobroczynną prowadzącą badania żywności i upowszechniającą wiedzę na temat prawidłowego odżywiania.
Książka dostępna w katalogu bibliotecznym na zasadach dozwolonego użytku bibliotecznego.
Tylko dla zweryfikowanych posiadaczy kart bibliotecznych.
Książka dostępna w zasobach:
Miejska Biblioteka Publiczna im. Zofii Urbanowskiej w Koninie
Ebooka przeczytasz w aplikacjach Legimi na:
Odsłuch ebooka (TTS) dostepny w abonamencie „ebooki+audiobooki bez limitu” w aplikacjach Legimi na: